Navigace
Recepty
Recepty z:
Kitl Syrob Švestka 500 ml Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml Kitl Syrob Zázvorový 500 ml Kitl Syrob Bezový 500 ml Kitl Syrob Maracuja 500 ml Kitl Syrob Malinový 500 ml Zobrazit dalšíNealko Mojito Kitl
Máte rádi Mojito? Nemáte vždy po ruce třtinový cukr a spoustu čerstvé máty? Pak je pro vás mátová limonáda Kitl jasnou volbou. Skvěle chutná a výborně osvěží. V této podobě ji navíc můžete podávat i vašim dětem. Jestliže ale dáváte přednost klasickému Mojitu, pak stačí do mátové limonády Kitl přidat navíc kvalitní bílý rum a získáte výborné Mojito, ze kterého budete nadšeni. I ngredience: Kitl Syrob Mátový soda čerstvá máta citrón a limetka Postup přípravy:...
Čtěte víceLimetkovo-mátový dort Kitl
Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek 70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy 100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr Příprava: Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...
Čtěte víceDomácí mátovo-malinové smoothie
Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty. Kitl Syrob Mátový objednávejte zde.
Čtěte víceMátový cheesecake Mojito
Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %) 3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou...
Čtěte víceMátové tartaletky Kitl
Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta. Hotové těsto zabalte a dejte na cca 15 až 20 minut do lednice...
Čtěte více