Navigace
Recepty
Recepty z:
Kitl Syrob Švestka 500 ml Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml Kitl Syrob Zázvorový 500 ml Kitl Syrob Bezový 500 ml Kitl Syrob Maracuja 500 ml Kitl Syrob Malinový 500 ml Zobrazit dalšíLetní smetanové řezy
Máte rádi sladké, ale ne těžké dezerty? Recept Kitl na smetanové řezy je klasický recept na dezert s letní lehounce okurkovou příchutí. Vyzkoušejte! Ingredience na korpus: 4 vejce 1 dcl oleje 20 dkg cukru krupice 20 dkg polohrubé mouky 1 dcl mléka prášek do pečiva Ingredience na krém: 1x (200 g) šlehačka na šlehání 2x (400 g) zakysané smetany 5 lžiček vanilkového cukru Ingredience na polevu: 150 ml Okurkového sirupu Kitl 600 ml...
Čtěte víceOkurková Biolimonáda Kitl
Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky. Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde
Čtěte víceOkurkové zelené smoothie
Recept na toto smoothie je možná trochu netradiční, ale o nic méně výtečné. Je svěží, krásně voní, je plné vitamínů a je originálně zelené ;) Ingredience (na zhruba 4 nápoje – 1 litr): 100 g zralého ananasu 150 g manga 2 hrsti špenátových listů 100 g jablek 50 ml Okurkového BIO sirupu Kitl Zhruba 200 g vody Příprava: Všechny ingredience dejte do mixéru s části vody a mixujte, dokud nebude směs hladká. Přidejte zbytek vody a ještě jednou promixujte,...
Čtěte víceOkurkové Virgin Mojito
Ingredience: Kitl Syrob Okurka BIO Limety Led Čerstvá máta Vychlazená soda Postup: Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou. Přidejte led a zalijte ho Okurkovým Syrobem. Vše zalijte vychlazenou sodou. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou. Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde
Čtěte víceOkurkový mocktail s melounem
Připravili jsme si pro vás recept na oblíbený osvěžující nápoj s letní limitovanou edicí Kitl Syrob Okurka. Ingredience: 1 salátová okurka (cca 250 g) 450 g vodního melounu Kitl Syrob Okurka BIO limetka Postup: Okurku oloupejte a nakrájejte na kostky, z melounu vyřízněte jen červenou část, tu též nakrájejte na kostky. Bez jadérek vhoďte společně do mixéru a rozmixujte. Přidejte šťávu ze čtvrtky limety a Syrob Okurka , množství podle chuti. Podávejte...
Čtěte víceOkurková zmrzlina Kitl
Připravte doma sobě nebo dětem jedinečnou okurkovou zmrzlinu. Ať už ji dáte do tvořítek na nanuky nebo ji necháte v kelímku a budete podávat jako kopečky zmrzliny, určitě nebudete litovat. Tento recept na okurkové nanuky vám zaručeně pomůže k letnímu osvěžení. Ingredience: Okurkový BIO sirup Kitl Vaječné bílky Voda Postup: Okurkový BIO Syrob Kitl smíchejte s vodou v poměru 1:8 Z vaječných bílků vyšlehejte tuhý sníh. Okurkový sirup s vodou promíchejte se...
Čtěte víceBožský koktejl G.O.T.
Tento originální koktejl s přímo božským názvem G.O.T. vykouzlíte během chvilky. Pomůže Vám v tom novinka Kitl - Okurkový sirup vyrobený z BIO okurek. Ingredience: Kvalitní vychlazený Gin Okurkový Bio sirup Kitl Vychlazený Tonic Led Plátky Bio okurky Plátky citrónu Postup: Ve sklenici smíchejte vychlazený kvalitní Gin s Okurkovým sirupem. Přidejte vychlazený Tonic a led. (Jestliže máte rádi svěží, méně sladké nápoje, přidejte případně i...
Čtěte víceOkurkové TINI
Ingredience: 0,02 Finlandia vodky 0,02 Martiny Dry 0,01 citrónové šťávy 0,01 Okurkového BIO Syrobu Kitl Postup přípravy: Do shakeru (nebo míchací sklenice) dáme led. Nalijeme Okurkový Syrob Kitl, šťávu z citrónu, vodku a Martiny. Všechny ingredience spolu protřepeme. V případě, že nemáme shaker, dobře promícháme. Tento koktejl se s ledem pouze míchá, ale podává se bez něj. Tedy smíchané ingredience nalijeme do vychlazené vysoké sklenice přes sítko a...
Čtěte víceOkurkoví gumoví medvídci Kitl
Ingredience: 50 ml Okurkového BIO Syrobu Kitl 180 ml vody 10 g (1/2 balíčku) želatiny Postup: Želatinu (uděláte lépe, když použiteje lahodnou želatinu na vaječnou tlačenku - lépe želíruje) nasypte do odměřeného množství vody s okurkovým sirupem a nechte 10 minut nabobtnat. Poté zahřejte do úplného rozpuštění želatiny asi na 80˚C, ale nevařte. Pomocí kapátka naplňte formičku na medvídky (nebo jiné tvary) a dejte pořádně vychladit a ztuhnout. Ideálně do...
Čtěte víceOkurkový koktejl s kefírem
Tento recept je oblíbený hlavně u milovníků zeleniny, kefíru a neslazených nápojů. Vyzkoušejte ho také. Jeho chuť je opravdu unikátní. Ingredience: 1/2 litru kefíru Okurkový BIO Syrob Kitl sůl kopr Postup: Do půllitrové sklenice dáte Okurkový BIO Syrob Kitl (v poměru 1:10) a zalijete kefírem. Osolíte a podle chuti přidáte nasekanou koprovou nať a vše dobře promícháte. Chuť tohoto koktejlu je opravdu specifická – chutná trochu jako osvěžující okurkový...
Čtěte více