Navigace
Recepty / 2
Recepty z:
Kitl Syrob Švestka 500 ml Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml Kitl Syrob Zázvorový 500 ml Kitl Syrob Bezový 500 ml Kitl Syrob Maracuja 500 ml Kitl Syrob Malinový 500 ml Zobrazit dalšíJablečná Granola
Připravte si lahodnou snídani s využitím našeho Syrobu - Horký Kitl Jablko se skořicí a upečte si vlastní granolu! Na 1 plech granoly budete potřebovat: 200g ovesných (či jiných) vloček 100 g slunečnicových semínek 50 g sezamových semínek 50 g dýňových semínek 3 malé panáky (60 ml) sirupu Horký Kitl Jablko se skořicí 60 g kokosového oleje Postup: Předehřejte si troubu na 150°C (horkovzdušná trouba). Rozpusťte uvedené množství kokosového oleje ve...
Čtěte víceBuchta na plech s tvarohem a jablky se skořicí
Ze Syrobů připravíte nejen skvělé nápoje, ale můžete je také využít při pečení. Z naší limitované edice Horký Kitl Jablko se skořicí jsme si pro Vás připravili recept na vynikající buchtu na plech s tvarohem a jablky se skořicí. Ingredience na těsto: 5 vajec 210 g cukr krupice 150 g másla 100 ml mléka 4 rovné lžíce kakaa 300 g polohrubé mouky 1 lžička kypřicího prášku 1 lžička skořice nebo perníkové koření Ingredience na náplň: 500 g tvarohu...
Čtěte víceOkurkový mocktail s melounem
Připravili jsme si pro vás recept na oblíbený osvěžující nápoj s letní limitovanou edicí Kitl Syrob Okurka. Ingredience: 1 salátová okurka (cca 250 g) 450 g vodního melounu Kitl Syrob Okurka BIO limetka Postup: Okurku oloupejte a nakrájejte na kostky, z melounu vyřízněte jen červenou část, tu též nakrájejte na kostky. Bez jadérek vhoďte společně do mixéru a rozmixujte. Přidejte šťávu ze čtvrtky limety a Syrob Okurka , množství podle chuti. Podávejte...
Čtěte víceMojito koktejl
Vyzkoušejte klasický recept na koktejl Mojito, který připravíte během chviličky. Co budete potřebovat: Limetu Led (nadrcený) nebo ledovou tříšť Kitl Syrob Mátový Kvalitní bílý rum Sodu několik lístečků čerstvé máty Postup: Do sklenice vložíme nakrájenou limetu a rozmačkáme mudlerem. Přidáme nadrcený led nebo ledovou tříšť. Přelijeme panákem Mátového Syrobu Kitl a panákem bíleho rumu. Dolijeme sodou a opatrně zamícháme. Ozdobíme...
Čtěte víceRooibos s chutí zázvoru a broskve
Vyzkoušejte snadný recept na výborný horký nápoj. Skvělý černý čaj rooibos se zázvorem a broskví. Zahřejte se! Ingredience: 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl 1 panák Broskvového džusu černý čaj (Roibos) plátek čerstvé broskve (na ozdobení) Postup: Udělejte černý čaj (idálně Rooibos) a nechte ho cca 2 minuty louhovat. Přidejte panáka zázvorového sirupu Kitl a broskvového džusu. Jemně zamíchejte a ozdobte (plátkem čerstvé broskve). Videonávod vám...
Čtěte víceHorké mango s jablkem a skořicí
Z naší horké novinky - Horkého Syrobu Jablko se skořicí - jsme pro vás připravili recept na originální horký nápoj. Tentokrát v kombinaci s mangem, která je jednoduše luxusní! Co budete potřebovat (na 4 drinky): 200 g manga 1 středně velké jablko 1 panák (40 ml) sirupu Kitl Jablko se skořicí 1/2 lžičky mleté skořice 500 ml horké vody Postup: Čerstvé mango oloupejte a nakrájejte na kousky (použít ale můžete i mražené mango, nechte ho ale nejdříve trochu...
Čtěte víceGrog s vůní skořice a jablek
Zahřejte se horkým jablkem s vůní skořice s kapkou něčeho ostřejšího. Tato kombinace udělá radost mužům i ženám. Kapka rumu totiž k horkému jablku prostě patří. Ingredience: 1 panák kvalitního rumu 1 panák Kitl Syrob Jablko se skořicí 2 kusy hřebíčku, případně celou skořici na zdobení horká voda Postup: Do hrníčku Kitl dejte panáka sirupu Kitl Jablko se skořicí a panáka kvalitního rumu. Zalijte horkou vodou a přidejte hřebíček. Ozdobte plátkem...
Čtěte víceHorká višeň s vínem
Zahřejte se horkým višňovým nápojem s bílým vínem. Krásně voní, skvěle chutná a zahřeje vás na těle i duši. Recept na horkou višeň prostě musíte vyzkoušet. Ingredience: 1 panák Višňového Syrobu Kitl skořice celá hřebíček 1 panák kvalitního suchého bílého vína horká voda Postup: Do sklenice nalijte panáka višňového sirupu Kitl . Přidejte celou skořici a zhruba tři kousky hřebíčku. Dolijte horkou vodou a promíchejte. Na závěr přilejte panáka...
Čtěte víceHorký Kitl Jablko se skořicí
Ingredience: Kitl Syrob Jablko se skořicí Horká voda Zdobení: skořice celá, hřebíček, plátky čerstvého pomeranče Postup: Do servírovacího skleněného hrnečku Kitl přidejte panáka Horkého Syrobu Jablko se skořicí . (Doporučujeme ředit 1:8) Zalijte horkou vodou a lehce promíchejte. Ozdobit můžete přidáním 1-2 kousků hřebíčku, plátky čerstvého pomeranče nebo celou skořicí. Horký Kitl Jablko se skořicí objednávejte zde
Čtěte víceJahodový smetanový nanuk
Připravte svým dětem (ale i sobě) jahodový smetanový nanuk. Recept je opravdu jednoduchý a připravený během chvilky. Vyzkoušejte náš recept, protože není nad domácí jahodový nanuk! Ingredience: Kitl Syrob Jahodový Zakysaná smetana Postup: Jahodový sirup Kitl smíchejte se zakysanou smetanou. Případně můžete přidat na malé kousky nakrájené čerstvé jahody. Promíchanou směs dejte do formiček na nanuky a dejte do mrazničky ideálně do druhého dne zmrazit....
Čtěte více