Navigace
Recepty / 10
Recepty z:
Kitl Syrob Švestka 500 ml Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml Kitl Syrob Zázvorový 500 ml Kitl Syrob Bezový 500 ml Kitl Syrob Maracuja 500 ml Kitl Syrob Malinový 500 ml Zobrazit dalšíKoktejl Cherry passion
Ingredience: 1 díl vodky 4 díly sody 0,5 dílu Višňového sirupu Kitl pár kapek citrónu kostky ledu na ozdobení višně nebo třešně Postup: Do servírovací sklenice dáte led, přelijete sodou, vodkou a zakapete citronem. Pomalu přilijete višňový sirup. Na závěr ozdobíte višní. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceDomácí limonáda z černého rybízu
Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceSummer pleasure koktejl
Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceDomácí mátovo-malinové smoothie
Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty. Kitl Syrob Mátový objednávejte zde.
Čtěte víceLedové malinovo-citrónové kostky s mátou
Osvěžující limonáda k létu prostě patří. Připravte si džbánek domácí limonády snadno a rychle. Máme pro vás letní tip . Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatou, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: Malinový Syrob Kitl (60 ml) Šťáva z citronu (30 ml) Voda (1.000 ml) Čerstvé maliny (cca 20 ks) Čerstvá máta (cca 3 ks) Postup: Nejprve si vytvořte směs Malinového sirupu Kitl...
Čtěte víceVišňová snídaně s chia semínky
Ingredience: Kitl Syrob Višňový Bílý jogurt Chia semínka čerstvé jahody Postup: Do široké skleničky dejte na dno Kitl Syrob Višňový na ochucení. Poté dejte několik velkých lžic bílého jogurtu. Další vrstvu tvoří několik lžic bílého jogurtu smíchaného s chia semínky. Na závěr dejte čerstvé nakrájené jahody. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceFrancouzský koktejl Kir Royal
Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě....
Čtěte víceMalinový tofu dort Kitl
Co budete potřebovat: Dortovou formu (průměr 18 cm) Ingredience na korpus: 100 g ořechů (Použít můžete lískové ořechy, kešu nebo para ořechy. Záleží, co máte v oblibě.) 150 g datlí 50 g kokosu (strouhaného) Ingredience na krém: 2 ks bílého tofu 1 větší banán 100 g kokosu (strouhaného) 1 balení vychlazeného kokosového mléka 1 polévkovou lžíci citrónové šťávy 100 ml Malinového Kitl Syrobu 5 polévkových lžic kokosového oleje 200 g...
Čtěte víceLehká malinová limonáda Kitl
Recept na lehkou malinovou limonádu Kitl Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: lžíce Malinového Syrobu (15 ml) soda (250 ml) čerstvé maliny (cca 5 ks) několik lístků čerstvé máty (cca 3 ks) Postup: Do skleničky dáme led a zalijeme ho Malinovým Syrobem Kitl. Přidáme čerstvé maliny a dolijeme vychlazenou sodou. Vše opatrně promícháme....
Čtěte víceLívanečky Kitl
Ingredience: 1 lžíce kvalitního rumu 500 ml mléka 2 vejce 1 lžíce cukru krupice ¼ lžičky soli 300 g polohrubé mouky ½ balíčku prášku do pečiva Višňový Syrob Kitl Čerstvé ovoce (višně, případně maliny, jahody, borůvky) Postup: Polohrubou mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a cukrem. Pak do sypké směsi přidáme vše ostatní (pouze žloutky!, rum a vlažné mléko). Vše umixujeme. Poté z bílků vyšleháme sníh a pomalu ho vmícháme do směsi....
Čtěte více