Navigace
Kitl Syrob Černý rybíz 5 l
Kitl Syrob Černý rybíz 5 l
Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrobeno z ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů.. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů.
Popis
Kitl Syrob Černý rybíz 5 l
Černý rybíz je rostlina původem ze severní Evropy a Asie. Pěstovat ji začali v Rusku v 11. stol. v klášterech a na březích řeky Moskvy. V Evropě pak až koncem 17. stol. Ceněny byly nejen plody, ale i listy, kůra a kořeny v tehdejším léčitelství. Během války, při nedostatku vitamínu C, byl v Británii rozdáván černorybízový sirup dětem. Čerstvé plody rybízu se užívají syrové, ale slouží i k přípravě řady jídel a nápojů, např. rybízový salát s rajčaty a mátou. Rybízová omáčka se podává ke grilovanému masu a banán s rybízem a majonézou na osvěžení.
Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrobeno z ovocné šťávy a dužniny.
Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.
Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Složení: cukr, černorybízový koncentrát (13 %), černorybízová dužnina (6 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní.
Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1343 kJ/316 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl < 0,01 g.
Recepty pro Kitl Syrob Černý rybíz najdete v sekci Recepty.
Související produkty
Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 5 l
Francouzský koktejl Kir Royal
Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě....
Čtěte víceSummer pleasure koktejl
Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceDomácí limonáda z černého rybízu
Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceHorký černý rybíz s hřebíčkem
Ingredience: 30 ml Černorybízového sirupu Kitl Hřebíček Celá skořice Černý rybíz (mražený nebo čerstvý) Horká voda Postup: Všechny ingredience dáme do skleněného hrníčku (z varného skla) a zalijeme horkou vodou. Podáváme. Za recept děkujeme blogerce Maminka malého Dominička . Kitl Syrob Černý rybíz objednávejte zde.
Čtěte víceČerný rybíz na toniku s ginem
Připravili jsme pro vás recept na klasický gin-tonic, ale s černým rybízem navíc. Budete překvapeni jeho skvělou svěží chutí! Ingredience: 1 panák Kitl Syrob Černý rybíz Tonik 1 panák Ginu Postup: Do servírovací sklenice dejte podrcený led, přidejte panáka černorybízového sirupu Kitl a panáka kvalitního ginu. Přidejte šťávu z citronu a vše zalijte vychlazeným tonikem. Na ozdobení přidejte do sklenice plátek citronu. Videonávod vám pomůže s...
Čtěte víceNetradiční limonáda z černého rybízu
Vyzkoušejte recept na osvěžující netradiční limonádu z černého rybízu. Kombinace s melounem a citronovým tymiánem dělá z této domácí limonády luxusní letní osvěžení. Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz Meloun Větvička citronového tymiánu Soda Postup: Do vysoké sklenice dejte sirup Kitl z Černého rybízu , přidejte perlivou (případně neperlivou vodu). Přidejte na kostičky nakrájený meloun, který skvěle doplní výraznou chuť rybízu Ozdobte citronovým...
Čtěte více