Navigace
Horký Kitl Jablko se skořicí 5 l
Horký Kitl Jablko se skořicí 5 l
Horký Kitl Syrob Jablko se skořicí krásně voní a příjemně zahřeje. Je skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických nápojů. Jedná se o limitovanou edici.
Popis
Horký Kitl Jablko se skořicí
V limitované edici jsme pro vás připravili jedinečnou kombinaci Jablka se skořicí. Krásně voní a příjemně zahřeje. K dispozici bude v podzimním a zimním období v 5 litrovém balení bag-in-box.
Co jste možná nevěděli?
Jablko a skořici znali lidé již ve starověku. Jejich původ sahá do Asie odkud se rozšířily do zbylých koutů světa. Například Římané dochucovali víno skořicí a vytvářeli nové odrůdy jablek za pomoci šlechtění jabloní. V současné době jablka patří mezi nejrozšířenější ovoce s více než 35 tisíci odrůdami.
Složení: cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12%), jablečné pyré (6%), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Dávkování: Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8.
Vhodný k přípravě horkých nealkoholických i alkoholických nápojů.
Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky < 0,5 g; z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g; sacharidy 82 g, z toho cukry 81 g, bílkoviny < 0,5 g; sůl < 0,01 g.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 6 měsíců. Baleno v ochranné atmosféře.
Recepty pro Horký Kitl Jablko se skořicí najdete v sekci Recepty.
Související produkty
Recepty z Horký Kitl Jablko se skořicí 5 l
Veselé Jablko
Vyzkoušejte recept s kapkou alkoholu, který je výborný na zimní večery nebo na posezení s přáteli. Ingredience: Horký Kitl Syrob Jablko se skořicí horká voda 2 cl kvalitního alkoholu (Calvados, vodka, bílý rum) na ozdobení skořice a jablko Postup: Do hrnečku přidejte panáka Horký Kitl Syrob Jablko se skořicí Zalijte horkou vodou a zamíchejte. (Doporučujeme ředit v poměru 1:8) Přilijte 2 cl/panáka kvalitního alkoholu vašeho výběru Ozdobte skořicí a...
Čtěte víceJablečná Granola
Připravte si lahodnou snídani s využitím našeho Syrobu - Horký Kitl Jablko se skořicí a upečte si vlastní granolu! Na 1 plech granoly budete potřebovat: 200g ovesných (či jiných) vloček 100 g slunečnicových semínek 50 g sezamových semínek 50 g dýňových semínek 3 malé panáky (60 ml) sirupu Horký Kitl Jablko se skořicí 60 g kokosového oleje Postup: Předehřejte si troubu na 150°C (horkovzdušná trouba). Rozpusťte uvedené množství kokosového oleje ve...
Čtěte víceBuchta na plech s tvarohem a jablky se skořicí
Ze Syrobů připravíte nejen skvělé nápoje, ale můžete je také využít při pečení. Z naší limitované edice Horký Kitl Jablko se skořicí jsme si pro Vás připravili recept na vynikající buchtu na plech s tvarohem a jablky se skořicí. Ingredience na těsto: 5 vajec 210 g cukr krupice 150 g másla 100 ml mléka 4 rovné lžíce kakaa 300 g polohrubé mouky 1 lžička kypřicího prášku 1 lžička skořice nebo perníkové koření Ingredience na náplň: 500 g tvarohu...
Čtěte víceHorké mango s jablkem a skořicí
Z naší horké novinky - Horkého Syrobu Jablko se skořicí - jsme pro vás připravili recept na originální horký nápoj. Tentokrát v kombinaci s mangem, která je jednoduše luxusní! Co budete potřebovat (na 4 drinky): 200 g manga 1 středně velké jablko 1 panák (40 ml) sirupu Kitl Jablko se skořicí 1/2 lžičky mleté skořice 500 ml horké vody Postup: Čerstvé mango oloupejte a nakrájejte na kousky (použít ale můžete i mražené mango, nechte ho ale nejdříve trochu...
Čtěte víceGrog s vůní skořice a jablek
Zahřejte se horkým jablkem s vůní skořice s kapkou něčeho ostřejšího. Tato kombinace udělá radost mužům i ženám. Kapka rumu totiž k horkému jablku prostě patří. Ingredience: 1 panák kvalitního rumu 1 panák Kitl Syrob Jablko se skořicí 2 kusy hřebíčku, případně celou skořici na zdobení horká voda Postup: Do hrníčku Kitl dejte panáka sirupu Kitl Jablko se skořicí a panáka kvalitního rumu. Zalijte horkou vodou a přidejte hřebíček. Ozdobte plátkem...
Čtěte víceHorký Kitl Jablko se skořicí
Ingredience: Kitl Syrob Jablko se skořicí Horká voda Zdobení: skořice celá, hřebíček, plátky čerstvého pomeranče Postup: Do servírovacího skleněného hrnečku Kitl přidejte panáka Horkého Syrobu Jablko se skořicí . (Doporučujeme ředit 1:8) Zalijte horkou vodou a lehce promíchejte. Ozdobit můžete přidáním 1-2 kousků hřebíčku, plátky čerstvého pomeranče nebo celou skořicí. Horký Kitl Jablko se skořicí objednávejte zde
Čtěte více