Navigace
Kitl Dárkové balení Bylinky - 3x 500 ml (Bez, Zázvor, Máta)
Kitl Dárkové balení Bylinky - 3x 500 ml (Bez, Zázvor, Máta)
Dárkové balení Bylinných sirupů Kitl. Obsahuje 3x 500 ml – Kitl Syrob Bezový, Kitl Syrob Zázvorový a Kitl Syrob Mátový.
Popis
Kitl Syrob Bezový květ
Poctivý hustý sirup z ručně sbíraných čerstvých květů bezu černého. Květy jsou z vlastních BIO odrůdových keřů. Je bohatý na látky aromatické i zdraví prospěšné. Bezový sirup Kitl je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalitý horkou vodou a ozdobený kouskem jablíčka a hřebíčkem, jej můžete vychutnat jako skvělý horký nápoj.
Kitl Syrob Zázvorový 500 ml
Vynikající hustý sirup vyrobený z čerstvě vylisované šťávy z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád i chutných horkých nápojů.
Kitl Syrob Mátový 500 ml
Vynikající hustý sirup z čerstvých lístků máty kadeřavé, pěstované v kvalitě BIO. Díky svému složení a šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijte jej horkou vodou, přidejte kapku medu a máte chutný horký nápoj.
Papírová krabička z hnědé lepenky je vystlána dřevitou vlnou, zabalená v průhledné folii a ozdobená lýkem.
Související produkty
Recepty z Kitl Dárkové balení Bylinky - 3x 500 ml (Bez, Zázvor, Máta)
Horký zázvorový Smrkáček
Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky zázvoru a vůně skořice s potřebou uvolnit si nos při rýmě a nachlazení. Určitě ho vyzkoušejte! Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 ks hřebíčků 2 ks celé skořice 1-2 lžíce Zázvorového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku Postup: Nakrájejte dvě jablka na měsíčky a povařte je ve vodě spolu s hřebíčky a skořicí po dobu zhruba 5ti minut. Nechte lehce zchladnout. Do hrníčku (cca 250 ml)...
Čtěte víceHorký pomeranč se zázvorem
Jednoduchý recept na výborný horký pomeranč, který krásně voní po zázvoru a hřebíčku. Připravíte ho během chvilličky, ale zahřeje vás na dlouho. Ingredience: 1 panák Pomerančového Syrob Kitl 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl 2 plátky čerstvého zázvoru Hřebíček Plátek čerstvého pomeranče Horká voda Postup: Do hrníčku nebo skleničky na horké nápoje nalijte panáka pomerančového a panáka zázvorového sirupu Kitl. Do plátku čerstvého pomeranče přidejte...
Čtěte víceNealko Mojito Kitl
Máte rádi Mojito? Nemáte vždy po ruce třtinový cukr a spoustu čerstvé máty? Pak je pro vás mátová limonáda Kitl jasnou volbou. Skvěle chutná a výborně osvěží. V této podobě ji navíc můžete podávat i vašim dětem. Jestliže ale dáváte přednost klasickému Mojitu, pak stačí do mátové limonády Kitl přidat navíc kvalitní bílý rum a získáte výborné Mojito, ze kterého budete nadšeni. I ngredience: Kitl Syrob Mátový soda čerstvá máta citrón a limetka Postup přípravy:...
Čtěte víceBezový cheesecake Kitl
Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň bezového cheesecaku vytvoříme tak,...
Čtěte víceHorký Kitl Syrob Zázvorový
Horký zázvor je skvělý především v zimě, kdy jsme nachlazení. Dát si ho ale můžete samozřejmě i kdykoliv jindy v roce, kdy Vás zahřeje na těle i na duši. Ingredience: Zázvorový Syrob Kitl čerstvý zázvor horká voda plátek citronu Postup přípravy: Do sklenice nalijeme zázvorový sirup, přidáme plátky čerstvého zázvoru a zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec můžeme přidat plátek citronu. Syrob Kitl Zázvorový objednávejte zde
Čtěte víceZázvorový koktejl Kitl
Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok . Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceBezový koktejl HUGO
Koktejl Hugo je lehký alkoholický nápoj, který si v obzvláště v létě oblíbí každý dospělí. Je velmi osvěžující a skvěle chutná. V případě, že vynecháme Prosecco získáme výbornou bezovou limonádu Kitl i pro své děti. Ingredience: 0,1 cl Bezový Syrob Kitl Prosecco soda šťáva z poloviny limetky čerstvá máta na ozdobení Postup přípravy: Do vysoké skleničky s ledem dáme čerstvou mátu a na plátky nakrájenou polovinu limetky (nepo pouze šťávu z limetky)....
Čtěte víceOsvěžující bezový dezert
Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce. Kitl Syrob Bezový...
Čtěte víceNepečený zázvorový cheesecake Kitl
Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Dortovou formu (ideálně o...
Čtěte víceMátový cheesecake Mojito
Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %) 3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou...
Čtěte víceDomácí mátovo-malinové smoothie
Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty. Kitl Syrob Mátový objednávejte zde.
Čtěte víceMátové tartaletky Kitl
Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta. Hotové těsto zabalte a dejte na cca 15 až 20 minut do lednice...
Čtěte víceZázvorové špaldové sušenky Kitl
Ingredience: 150 g špaldové mouky 100 g celozrnné špaldové mouky 1 vejce 40 g čokolády s min. 70 % kakaa 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru 1 lžička prášku do pečiva 70 g kokosového oleje 5 lžic Kitl Syrob Zázvorový 2 lžičky sušených levandulových květů Postup: V hrnci pozvolna rozpustíme kokosový olej, poté přidáme Zázvorový Syrob. Vše promícháme a necháme vychladnout. Do prosáté mouky vsypeme prášek do pečiva, zázvor, levandulové...
Čtěte víceBezový mocktail Kitl
Oslavujete narozeniny? Chystáte párty pro přátele? Tak to nesmíte vynechat bezový mocktail od Kitl! Ingredience: Bezový Syrob Kitl Gin Štáva z limetky Jablečný jujce Vychlazená soda Postup: Smíchejte vychlazený jablečný jujce s vychlazenou sodou. Zakapejte šťávou z limetky. Přidejte panáka vychlazeného ginu a panáka bezového sirupu. Kitl Syrob Bezový objednávejte zde
Čtěte víceHorký zázvor s pomerančem
Tento nápoj vás zaručeně zahřeje. Krásně voní po zázvoru a skořici. Příprava je opravdu rychlá a chutná svěle. Vyzkoušejte! Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Zázvorový plátek pomeranče skořice (cca 2 cm skořice v celku) horká voda Postup: Do skleničky 0,2 litru vložíme skořici a pomeranč. Přidáme 20 ml zázvorového sirupu Kitl a vše zalijeme horkou vodou. Pozn.: Pro horké nápoje se Syroby Kitl ředí ideálně v poměru 1:8. Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceProtibacilová bomba
Připravili jsme pro Vás recept na protibacilovou bombu. Skvěle chutná a vašemu zdraví rozhodně prospěje ;) Ingredience na sklenici o obsahu 250 ml: 1 malý citron 1 limetka 5 cm kořene zázvoru 4 lžíce kvalitního medu 4 lžíce Bezového sirupu Kitl 4 listy rýmovníku Postup: Citron i limetku oloupejte. V případě, že je máte v BIO kvalitě, není to nutné, stačí omýt. Poté obojí nakrájejte na menší kostky a odeberte pecičky. Kořen zázvoru rovněž oloupejte...
Čtěte více