Navigace
Višňová ledová káva Kitl
22. 07. 2020 |
Recepty
Ingredience:
- Led
- 1 velký panák Višňového Syrobu Kitl (cca 1 cm ve sklenici Kitl)
- Našlehané mléko – studená mléčná pěna
- 40 ml výrazné hořké plné kávy
Postup:
- Vysokou servírovací sklenici (ideálně sklenici Kitl ;)) naplňte do ¾ ledem.
- Přidejte panáka višňového sirupu Kitl (cca do výše 1 cm ode dna sklenice)
- Připravte si studenou mléčnou pěnu ve šlehači a poté jí přelijte sirup s ledem.
- Na závěr přidejte výraznou hořkou plnou kávu. (např. Freddo Intenso v létě, po létě pak třeba Arpeggio)
Tento recept byl vytvořen ve spolupráci s Míšou Illíkovou. Děkujeme!
Višňový Syrob Kitl objednávejte v sekci Výrobky Kitl Syroby.