Višňová ledová káva Kitl

22. 07. 2020 | Recepty
Višňová ledová káva Kitl

Ingredience:

  • Led
  • 1 velký panák Višňového Syrobu Kitl (cca 1 cm ve sklenici Kitl)
  • Našlehané mléko – studená mléčná pěna
  • 40 ml výrazné hořké plné kávy

Postup:

  1. Vysokou servírovací sklenici (ideálně sklenici Kitl ;)) naplňte do ¾ ledem.
  2. Přidejte panáka višňového sirupu Kitl (cca do výše 1 cm ode dna sklenice)
  3. Připravte si studenou mléčnou pěnu ve šlehači a poté jí přelijte sirup s ledem.
  4. Na závěr přidejte výraznou hořkou plnou kávu. (např. Freddo Intenso v létě, po létě pak třeba Arpeggio)

Tento recept byl vytvořen ve spolupráci s Míšou Illíkovou. Děkujeme!

Višňový Syrob Kitl objednávejte v sekci Výrobky Kitl Syroby.