Navigace
Recepty / 5
Recepty z:
Kitl Syrob Švestka 500 ml Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml Kitl Syrob Zázvorový 500 ml Kitl Syrob Bezový 500 ml Kitl Syrob Maracuja 500 ml Kitl Syrob Malinový 500 ml Zobrazit dalšíKoktejl Cherry passion
Ingredience: 1 díl vodky 4 díly sody 0,5 dílu Višňového sirupu Kitl pár kapek citrónu kostky ledu na ozdobení višně nebo třešně Postup: Do servírovací sklenice dáte led, přelijete sodou, vodkou a zakapete citronem. Pomalu přilijete višňový sirup. Na závěr ozdobíte višní. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceDomácí limonáda z černého rybízu
Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceSummer pleasure koktejl
Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceDomácí mátovo-malinové smoothie
Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty. Kitl Syrob Mátový objednávejte zde.
Čtěte víceLedové malinovo-citrónové kostky s mátou
Osvěžující limonáda k létu prostě patří. Připravte si džbánek domácí limonády snadno a rychle. Máme pro vás letní tip . Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatou, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: Malinový Syrob Kitl (60 ml) Šťáva z citronu (30 ml) Voda (1.000 ml) Čerstvé maliny (cca 20 ks) Čerstvá máta (cca 3 ks) Postup: Nejprve si vytvořte směs Malinového sirupu Kitl...
Čtěte víceVišňová snídaně s chia semínky
Ingredience: Kitl Syrob Višňový Bílý jogurt Chia semínka čerstvé jahody Postup: Do široké skleničky dejte na dno Kitl Syrob Višňový na ochucení. Poté dejte několik velkých lžic bílého jogurtu. Další vrstvu tvoří několik lžic bílého jogurtu smíchaného s chia semínky. Na závěr dejte čerstvé nakrájené jahody. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceFrancouzský koktejl Kir Royal
Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě....
Čtěte víceMalinový tofu dort Kitl
Co budete potřebovat: Dortovou formu (průměr 18 cm) Ingredience na korpus: 100 g ořechů (Použít můžete lískové ořechy, kešu nebo para ořechy. Záleží, co máte v oblibě.) 150 g datlí 50 g kokosu (strouhaného) Ingredience na krém: 2 ks bílého tofu 1 větší banán 100 g kokosu (strouhaného) 1 balení vychlazeného kokosového mléka 1 polévkovou lžíci citrónové šťávy 100 ml Malinového Kitl Syrobu 5 polévkových lžic kokosového oleje 200 g...
Čtěte víceLehká malinová limonáda Kitl
Recept na lehkou malinovou limonádu Kitl Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: lžíce Malinového Syrobu (15 ml) soda (250 ml) čerstvé maliny (cca 5 ks) několik lístků čerstvé máty (cca 3 ks) Postup: Do skleničky dáme led a zalijeme ho Malinovým Syrobem Kitl. Přidáme čerstvé maliny a dolijeme vychlazenou sodou. Vše opatrně promícháme....
Čtěte víceLívanečky Kitl
Ingredience: 1 lžíce kvalitního rumu 500 ml mléka 2 vejce 1 lžíce cukru krupice ¼ lžičky soli 300 g polohrubé mouky ½ balíčku prášku do pečiva Višňový Syrob Kitl Čerstvé ovoce (višně, případně maliny, jahody, borůvky) Postup: Polohrubou mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a cukrem. Pak do sypké směsi přidáme vše ostatní (pouze žloutky!, rum a vlažné mléko). Vše umixujeme. Poté z bílků vyšleháme sníh a pomalu ho vmícháme do směsi....
Čtěte víceSmrkáčkova „Stromovka“
Stromovka je originální recept z kuchyně Crazy Daisy Bar Prague . Úžasný nealkoholický koktejl alá stromeček z našeho Kitl Smrkáček BIO. Ingredience: cukrová vata 2 cl smrkový sirup Kitl Smrkáček BIO 2 cl Yuzu purée 1 dl čínského polozeleného čaje sušené fialky Postup: V shakeru smíchejte Kitl Smrkáček BIO s Yuzu purée a čínským čajem. Připravte si ledovou tříšť. Do vhodné nádoby dejte ledovou tříšť a zalijte ji směsí ze shakeru. Navrch dejte...
Čtěte víceLedový čaj s malinovým sirupem
Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju . Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím . Ingredience: 250 ml vody 1 sáček malinového nebo ovocného čaje lžíce Malinového Syrobu Kitl (15 ml) lžička citrónové šťávy (5 ml) Postup: Do šálku vložíme sáček čaje, zalijeme horkou vodou a necháme podle návodu vyluhovat. (Čaj můžeme též připravovat zastudena – necháme vyluhovat ve studené vodě při pokojové...
Čtěte víceKitl Tequila Sunrise
Ingredience: 0,04 l Tequily (1 velký panák) 0,04 l Kitl Syrob Višňový (1 velký panák) 0,08 l vychlazené vody (2 velké panáky) Pomerančový jujce Plátek pomeranče na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijeme panáka tequilly a přidáme pomerančový džus. Do jiné míchací sklenice dáme panáka Višňového Syrobu Kitl a dva panáky vody, které společně promícháme. Takto zředěný sirup opatrně naléváme po okraji skla do servírovací sklenice. (Takto...
Čtěte víceVišňový Eton Mess
Ingredience n a pusinky: 115 g cukru krupice 2 bílky ocet špetku soli Na višně: 2 dcl Kitl Syrob Višňový 250 g mražených odpeckovaných višní 50 ml kvalitního koňaku Na šlehačku: 250 ml smetany ke šlehání několik kapek vanilkového extraktu Postup: Důkladně odmastíme mísu, ve které budeme šlehat bílky (například papírovou utěrkou lehce navlhčenou octem). Bílky se špetkou soli dáme do mísy a začneme šlehat na střední stupeň....
Čtěte víceNepečený zázvorový cheesecake Kitl
Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Dortovou formu (ideálně o...
Čtěte víceMátový čaj s Malinovým Syrobem
Ingredience: 8 lístečků čerstvé máty 10 malin 1 lžíce Kitl Syrob Malinový 1 lžička medu jedna menší skořice v celku Postup: Do větší sklenice nebo hrnku (například do našeho hrnečku Kitl na horké nápoje ) dejte skořici, čerstvou mátu, med a malinový sirup Kitl . Vše zalijte vroucí vodou a přidejte maliny. Nápoj nechte chvilku proležet, aby všechny chutě hezky prolnuly. Ještě horký nápoj servírujte! Doba přípravy 5 minut s náročností 0/5....
Čtěte víceLimetkovo-mátový dort Kitl
Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek 70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy 100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr Příprava: Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...
Čtěte víceGrepové Mojito
Ingredience (na 1 grepové Mojito): 150 ml vody (sody) 50 ml Kitl Syrob Grapefruit 50 ml bílého rumu hrst ledových kostek menší hrst čerstvých mátových listů 1/2 grapefruitu 1/2 limety 1 lžíce třtinového cukru Postup: Nakrájejte limetu a spolu se třtinovým cukrem a lístky máty jemně podrtíte ve vysoké sklenici tloučkem. Zalijte panákem bílého rumu. Přidejte nakrájený grep a grepový sirup Kitl . V utěrce si podrtíme led, který vložíme do...
Čtěte víceMakovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem
Vytvoříte až 10 palačinek střední velikosti pro 2-3 osoby. Složení: 2 vejce 120 g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička jedlé sody 2 lžíce vanilkového cukru (cca 12 g) 30 g cukru kůra z jedné limetky (cca 1 lžíce) 125 ml podmáslí 2 lžíce máku (cca 20 g) trochu másla Kitl Syrob Bezový K podávání: moučkový cukr na posypání čerstvé borůvky Příprava: Vejce oddělte do 2 středně velkých mís na bílky a žloutky. V...
Čtěte víceVišňové palačinky Kitl
Jednoduchý recept na palačinky, kdy Vám doba přípravy zabere maximálně 1 hodinu. Doba přípravy: 10 minut příprava těsta 30 minut odležení těsta 5 minut příprava náplně (během odležení) 20 minut smažení a plnění palačinek Ingredience (na 10 kusů palačinek): Na těsto: 500 ml mléka 180 g hladké mouky 20 g vanilkového cukru 2 vejce 5 ml rumu 1 lžíce citrónové kůry špetka soli Na něco dovnitř: 250 g tučného tvarohu 20 g...
Čtěte více