Navigace
Kitl Dárkové balení Červené ovoce - 3x 500 ml (Malina, Višeň, Černý rybíz)
Kitl Dárkové balení Červené ovoce - 3x 500 ml (Malina, Višeň, Černý rybíz)
Dárkové balení ovocných sirupů Kitl z červeného ovoce. V balení jsou sirupy z ovocné řady: Kitl Syrob Višňový, Kitl Syrob Malinový a Kitl Syrob Černý rybíz. Sirupy Kitl jsou vhodné pro přípravu domácích limonád, nealkoholických i alkoholických koktejlů a na dochucení dezertů.
Popis
Kitl Syrob Višňový (500 ml)
Višňový sirup Kitl je vyrobený z višňové šťávy a višňové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Z višňového syrobu Kitl je možné připravit výborné koktejly, ale i domácí limonády nebo horké nápoje. Návody a nápady na višňové nápoje a další dobroty najdete v sekci Recepty.
Kitl Syrob Malinový (500 ml)
Výborný, hustý a voňavý sirup z malinové šťávy a malinové dužniny s vysokým podílem ovocné složky. Vyráběný za studena pro zachování vitamínů a minerálů. Oblíbený dětmi a úžasný pro přípravu domácích limonád a koktejlů. Kitl Syrob Malinový je vhodný i na dochucení dezertů (palačinek nebo třeba zmrzliny).
Kitl Syrob Černý rybíz (500 ml)
Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů. Vyzkoušejte recepty Kitl.
Papírová krabička z hnědé lepenky je vystlána dřevitou vlnou, zabalená v průhledné folii a ozdobená lýkem. Mezi sirupy navíc najdete skleničku Kitl 200 ml.
Související produkty
Recepty z Kitl Dárkové balení Červené ovoce - 3x 500 ml (Malina, Višeň, Černý rybíz)
Horký černý rybíz s hřebíčkem
Ingredience: 30 ml Černorybízového sirupu Kitl Hřebíček Celá skořice Černý rybíz (mražený nebo čerstvý) Horká voda Postup: Všechny ingredience dáme do skleněného hrníčku (z varného skla) a zalijeme horkou vodou. Podáváme. Za recept děkujeme blogerce Maminka malého Dominička . Kitl Syrob Černý rybíz objednávejte zde.
Čtěte víceMalinový punč
Recept na skvělý malinový punč, který máte hotový během chviličky. Zahřeje, krásně voní a chutná po malinách. Ingredience: 250 ml vody 4 čajové lžičky vanilkového cukru 100 ml rumu (bílý nebo tmavý) 100 ml Malinového Syrobu Kitl čerstvé maliny (případně jiné lesní ovoce) Postup: V kastrůlku přivedeme vodu k varu spolu s vanilkovým cukrem. Přidáme Malinový sirup Kitl a odstavíme. Poté přidáme rum (tmavý nebo bílý, jaký preferujete,...
Čtěte víceČerný rybíz na toniku s ginem
Připravili jsme pro vás recept na klasický gin-tonic, ale s černým rybízem navíc. Budete překvapeni jeho skvělou svěží chutí! Ingredience: 1 panák Kitl Syrob Černý rybíz Tonik 1 panák Ginu Postup: Do servírovací sklenice dejte podrcený led, přidejte panáka černorybízového sirupu Kitl a panáka kvalitního ginu. Přidejte šťávu z citronu a vše zalijte vychlazeným tonikem. Na ozdobení přidejte do sklenice plátek citronu. Videonávod vám pomůže s...
Čtěte víceNetradiční limonáda z černého rybízu
Vyzkoušejte recept na osvěžující netradiční limonádu z černého rybízu. Kombinace s melounem a citronovým tymiánem dělá z této domácí limonády luxusní letní osvěžení. Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz Meloun Větvička citronového tymiánu Soda Postup: Do vysoké sklenice dejte sirup Kitl z Černého rybízu , přidejte perlivou (případně neperlivou vodu). Přidejte na kostičky nakrájený meloun, který skvěle doplní výraznou chuť rybízu Ozdobte citronovým...
Čtěte víceMalinový koktejl Raipiroska
Tento osvěžující, voňavý a jednoduše úžasný koktejl plný malin musíte vyzkoušet! Malinová Raipiroska. Ingredience: Drcený led Kvalitní vodka Šťáva z limety Malinový Syrob Kitl Čerstvé maliny Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dáme drcený led, přidáme kvalitní vodku spolu se šťávou z limetky. V shakeru mudlerem rozmačkáme čerstvé maliny spolu s Malinovým sirupem Kitl a přidáme do servírovací sklenice. Vše opatrně promícháme....
Čtěte víceHorká višeň s vínem
Zahřejte se horkým višňovým nápojem s bílým vínem. Krásně voní, skvěle chutná a zahřeje vás na těle i duši. Recept na horkou višeň prostě musíte vyzkoušet. Ingredience: 1 panák Višňového Syrobu Kitl skořice celá hřebíček 1 panák kvalitního suchého bílého vína horká voda Postup: Do sklenice nalijte panáka višňového sirupu Kitl . Přidejte celou skořici a zhruba tři kousky hřebíčku. Dolijte horkou vodou a promíchejte. Na závěr přilejte panáka...
Čtěte více