Horký pomeranč se zázvorem

11. 03. 2020 | Videorecepty
Horký pomeranč se zázvorem

Jednoduchý recept na výborný horký pomeranč, který krásně voní po zázvoru a hřebíčku. Připravíte ho během chvilličky, ale zahřeje vás na dlouho. 

Ingredience:

  • 1 panák Pomerančového Syrob Kitl
  • 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl
  • 2 plátky čerstvého zázvoru
  • Hřebíček
  • Plátek čerstvého pomeranče
  • Horká voda

Postup:

  1. Do hrníčku nebo skleničky na horké nápoje nalijte panáka pomerančového a panáka zázvorového sirupu Kitl.
  2. Do plátku čerstvého pomeranče přidejte hřebíček a vložte do hrníčku.
  3. Přidejte dva plátky čerstvého zázvoru a dolijte horkou vodou.
  4. Zamíchejte a ozdobte plátkem pomeranče.

Videonávod vám pomůže s přípravou:

 

Tento recept byl vytvořen ve spolupráci s Café bar Pilotů. Děkujeme!

Kitl Syrob Pomeranč objednávejte zde.